miercuri, 17 decembrie 2008

Vrancea Mioriţică nu mai există!

În lumea virtuală a internetului Vrancea Mioriţică nu mai există. Din nefericire, Vrancea Mioriţică o trăim în cotidian. Respirăm în Vrancea Mioriţică, gândim în Vrancea Mioriţică şi ficţiunile Vrancei Mioriţice sunt mereu depăşite de realităţile Vrancei Mioriţice, inclusiv în domeniul culturii. Orice comentariu ar fi de prisos şi exemplele nu ar ajuta la nimic. Cultura Vrancei Mioriţice este de aceeaşi calitate cu politica Vrancei Mioriţice. Mediocritatea culturală mioriţică este o realitate care nu mai poate fi schimbată în veci pentru că oamenii de cultură din judeţ, ca şi politicienii, nu acceptă critica şi trăiesc doar în lumea lor... mioriţică.

2 comentarii:

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Draga prietene,
Pentru ca in acest moment te simti inutil sau fara rost, nu trebuie sa renunti la blog. Putini suntem si, fara tine, vom ramane si mai putini.Asa ca trage aer in piept, lasa sa treaca momentul asta si continua. Renuntarea nu-i o solutie. E doar recunoasterea infrangerii.

Dan Trofin spunea...

poate ca nici nu va renunta la blog, decat ca e si el siderat ca si tine, ca si mine de tot ce traim zilele astea, de cum "se fac guverne in interesul tarii".
cred ca e nevoie si de VM ca de orice voce rationala din blogosfera.
blogosfera din VN nu e prea mare insa cred ca e destul de bine asezata dpdv al argumentelor.
bafta tuturora !